Prowadzenie działalności gastronomicznej wymaga ciągłego doskonalenia. Jak ją skutecznie rozwinąć? Skąd czerpać inspiracje?
Mamy przyjemność zaprosić Państwa do udziału w spotkaniu pn. Działalność gastronomiczna od kuchni, które poprowadzi doświadczony specjalista branży gastronomicznej, od wielu lat z powodzeniem realizujący się w sektorze HoReCa (gastronomiczno – hotelarskim), znawca rynku FMCG (produktów szybkozbywalnych).
Spotkanie odbędzie się 6 czerwca 2017 r. w godzinach 8.30 – 11.45 w Spółdzielni Socjalnej Rydzynianka (ul. Konstytucji 3 Maja 25, Rydzyna).
Celem spotkania jest przedstawienie z punktu widzenia eksperta zasad prowadzenia działalności gastronomicznej przez podmioty ekonomii społecznej. Spotkanie będzie również dawało możliwość wymiany doświadczeń pomiędzy uczestnikami.
Podczas spotkania przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące budowy menu, współpracy z dostawcami oraz zaopatrzenia, komunikacji marketingowej, zarządzania finansami oraz zespołem. Praktyczne ćwiczenia pomogą zdobyć niezbędne umiejętności do efektywnego prowadzenia działalności świadczącej usługi gastronomiczne.
Zgłoszenia do udziału w szkoleniu należy przesyłać najpóźniej do 2 czerwca mailem na adres: mikolaj.kostaniak@pisop.org.pl lub faksem pod nr 65/520 78 86.
Więcej informacji udziela Mikołaj Kostaniak mailowo (mikolaj.kostaniak@pisop.org.pl) pod numerem telefonu 65 520 78 86.